top of page

Presse

Søren Østergaard Pedersen Trio/Kvartet/Kvintet

I november 2021 udgav Søren Østergaard Pedersen debutalbummet ”With An Open Mind” sammen med sit håndplukkede hold musikere. With an Open Mind” er fyldt med vaskeægte Ø-numre, der har afsæt i kærligheden til både bassen, børnene og basen.

Det er hovedsageligt numre fra denne udgivelse som orkesteret vil præsentere til koncerten og publikum kan forvente stemningsfuld og melodisk jazz med kontrabassen helt i front.

Søren Østergaard Pedersen kastede sin kærlighed på bassen allerede som ganske ung og en koncert på Hotel Ringkøbing skulle blive startskuddet til, at han dedikerede sit hjerte til kontrabassen. Hver dag siden har kontrabassen fyldt time på time i Sørens hænder og hoved.

”Min puls falder hver gang, jeg tager min kontrabas frem. Det er som at komme hjem. Der er ånd, stemning og sjæl i det træ,” siger han.

Søren Østergaard Pedersen har en filmisk tilgang til sin musik. Når han komponerer et nummer, får han øjeblikkeligt billeder i hovedet og skaber små historier til numrene. Historier som publikum bliver indviet i til koncerten!

 

Ud over kontrabassist Søren Østergaard Pedersen, består musikerne af Simon Krebs på guitar, Asbjørn Kamban på flygelhorn/trompet, Andreas Bøttiger på tenorsaxofon og Sune Rahbek på trommer. 

Søren Oestergaard Pedersen.jpg
bottom of page